top of page

Workshop "HERwortelen"

Om ons weer te verbinden met onze wortels, op sjamanistische wijze

In de Lage Landen hebben we geen geschiedenis die ons uitgebreid vertelt over het wel en wee van sjamanen en duivelbanners. We hebben flarden van de heilwijzen meegekregen door legenden en sagen en door vergelijkend godsdienstig onderzoek te doen. Met name door Seidr en de Scandinavische sagen en de sami kunnen we enigzins gissen naar de wijzen van onze inheemse helers. Toch blijft het veel rationeel onderzoek naar iets dat niet rationeel is; maar spiritueel.

Wat als we direct contact zouden hebben met onze voorouders over deze manieren van genezing en sjamanisme?
Wat als we direct met hen kunnen spreken over dat wat men hier deed, de duivelbanners, de spoeksters, de spinsters en de witten? 

Naamloos.png
289260126_163245632868726_5277845248973738779_n.jpg

Door middel van deze middag gaan we samen op zoek naar de technieken en de manieren hoe we met deze specifieke voorouders in contact kunnen treden en wat zij ons te leren hebben over hun voormalig maatschappelijke rol als genezer, voorspeller, stafdraagster en Weleda en hun oeroude technieken.

Zelf heb ik jarenlang contact met inheemse geesten die me verteld hebben hoe ik bepaalde zaken moest doen, aanpakken, hoe het hier ging, in Europa en in de Lage Landen. Eén van die zaken, ironisch genoeg, is het leren communiceren met de overledenen om van hen informatie te krijgen die bij de levenden niet meer te vinden is.
Tegenwoordig zijn zij met Negen en heb ik regelmatig consult met hen en leren zij me weer nieuwe helingsmethodes. Naast dat ik deze kennis met jullie deel, leer ik jullie hoe je kan intappen in een eigen voorouderlijke lijn van magisch werkers die ongetwijfeld in jouw lijn zullen zitten; anders werd je niet getrokken naar deze webpagina en deze workshop.
De geesten bepalen wie er talent heeft en geschikt is om het werk te doen in de rol van de genezer van een gemeenschap. De geesten helpen hen dan ook om die ervaringen in het leven en die lessen te leren die nodig zijn voor die rol op zich te nemen.


 

Deze info heb ik gebundeld in deze workshop. Het is geheel verzorgde dag voor hen die zich interesseren voor het werk als genezer/heler/voorspeller, en zich wil inzetten voor de gemeenschap op sjamanistische wijze en voorouderlijke heilswijzen willen leren van mij en van de voorouders van hun woonomgeving of geboorteland.
Wat gaan we doen:

- verschillende groepen voorouders
- werken met de verschillende groepen
- wat weten we over onze magische tradities?
- verschillende vormen van het verzamelen van kennis
- leren trancereizen met stem, staf en drum
- leren van bescherming, de gewijde ruimte
- leren informatie te interpreteren
- leren verder te gaan op informatie, omzetten in concrete acties
- eigen beeldtaal herkennen
- leren samenwerken met de geesten in heling, orakels en meer
- hoe verder als je contact hebt binnen jouw
voorouderlijke traditie? Hoe maak je het tot levenswijze?

- handout na afloop
- sjamanistisch geschenk
- thee en een lekker vegetarisch hapje


 

244712664_110137548109449_150593895321906606_n.jpg

Praktisch info:

Datum: nog te bepalen
Locatie: nog te bepalen
prijs: nog te bepalen

 


 

bottom of page