top of page

Individueel (sjamanistisch) Consult

Soms is het leven lastig, er is gedoe, toestanden.
Soms vindt je niet de hulp die je nodig hebt, of heb je al veel hulp gehad maar heeft het je niet gebracht waar je had willen zijn. Soms zoek je iemand die wat minder koud en afstandelijk is als een soort zakenman, maar je als mens behandeld, naar je wil luisteren, de tijd voor je neemt en waarin je op je eigen manier en tempo kunt gaan helen of transformeren. Worden wie je werkelijk bent, zonder jezelf in het keurslijf van "normaal" te moeten passen.
Soms zoek je gewoon net even wat advies, een nieuwe kijk op zaken, iemand die met je meedenkt en misschien waarmee je samen een oefening kunt doen die je net even dat stapje verder brengt en nieuwe inzichten geeft.

Een individueel consult houdt in dat we in een sessie van ongeveer één uur samen kijken naar jouw vraagstuk. Het is doelgericht en dit kan persoonlijk, telefonisch of online zijn (skype/Zoom) en is voor iedereen die behoefte heeft aan steun en een duwtje in de goede richting zodat je weer verder kunt.
Ik kan gebruik maken van runen, tarot, het bottenorakel genaamd Huvaanak, droomanalyse, sjamanistische technieken waarbij ik contact maak met de spirits of een wandeling in de natuur waarbij Zij ons behulpzaam is in het spiegelen van jouw innerlijke wereld.
Natuurlijk zet ik ook mijn kennis in als Toegepast Psycholoog en verwijs ik jou door indien ik denk dat dit verstandig is. Ik geef je ook altijd iets mee om thuis mee verder te kunnen.
Het gesprek kan via de telefoon, Zoom en de uitleg van het orakel doe ik vaak via een ingesproken bericht.

Zit je krap met geld?
Stuur me toch een bericht. Er valt altijd te overleggen.

Elke vrijdag van 12:00 tot 13:00 u heb ik een Orakel-uurtje, hierbij ben je welkom je vraag in te brengen en een uitgebreid orakel consult terug krijgt via de mail. Je kunt kiezen voor de tarot, runen-legging, huvaanak (steen-orakel), botten orakel of het oerorakel van het Oude Europa. Of je kunt mij laten kiezen. Mail me met jouw naam en vraag.


 

Online Consult - 60 min:
€ 83,50
incl. btw

Persoonlijk consult in de praktijk in Haastrecht - 60 min:
€ 83,50 incl. btw

Hulpvraag met orakel: tarot, runen, botten-orakel of droomanalyse
(terugkoppeling via de whatsapp of mail.):

€ 27,00 incl. btw




 

20200705_210012_1593977838499.png
bottom of page