top of page
Balans

 

In de wereld bestaan twee stromen, twee polen, zoals in een batterij. Een min en een plus. Ze zijn geen equivalent van goed en kwaad, maar vullen elkaar aan. Er is eb en vloed, donker en licht, man en vrouw, en alles waar daartussen vloeit.
Ons erop af te stemmen, deze cyclus van het leven te integreren en verbinding te maken met deze twee energetische stromen is belangrijk om ons in balans te voelen en gezond te zijn.

Holistische Heling

 

De moderne maatschappij heeft onze geest en lichaam van elkaar gescheiden en ook de niet-fysieke wereld naar het rijk der fabelen verbannen. Echter, wij zijn een holistisch wezen, niet enkel een machine, een apparaat. Ons lichaam, ons energetisch lichaam en onze geest hangen op bijzondere wijze met elkaar samen en door deze verbondenheid is een probleem in de gezondheid niet maar vanuit één punt te bekijken. Het is belangrijk deze systemische manier van de denken in heling te gebruiken en te herontdekken, niet tégen de wetenschap in, maar mét.

294791034_3140505726163803_5928379707965208004_n.jpg
Rituelen


Het sjamanisme en de vooroudercultus is de oudste vorm van religie ter wereld. De sjamaan stond in het centrum van de gemeenschap en ondersteunde niet alleen in de vorm van heling maar was ook de priester, zij voltrok huwelijken, ondersteunde bij de dood, deed naamgevingsrituelen bij geboorte en overgangen in een mensenleven zoals de eerste menstruatie. Rituelen zijn belangrijk, het verbindt ons - met elkaar en met onze omgeving en het verankert een bijzonder moment in ons leven.
 

Natuur

Herverbinden met de natuur. We zijn zover afgedwaald in onze betonnen huizen, met altijd licht, nacht-shifts en computers - dat we de verbinding met de natuur kwijt zijn geraakt. Om te herverbinden met de elementen, het weer, de Aarde - zorgt ervoor dat we ons meer verbonden voelen, rustiger en meer ontspannen voelen en we respect hebben voor alles wat leeft en vanuit die gedachte op een betere manier met Moeder Aarde kunnen omgaan.

Academie

 

Het opnieuw leren hoe we met elkaar, de natuur, de dieren en onszelf moeten omgaan als deel uitmakend van een geheel. Verbinden vanuit het hart - de plek waar alles samenkomt.
In de academie leer je in
workshopvorm of door lezingen hoe we weer verbonden kunnen leven, leer je het animisme kennen, het vrouwelijke en mannelijke principe en de fundamenten van het sjamanisme vanuit de traditie van Spirit of Wolf. Op deze manier leren we en ontwikkelen we als mens, als ziel, samen, in verbinding.

bottom of page