top of page

Begeleidingstraject "De Wilde Witte"

Heb jij het gevoel dat er meer inzit maar het er niet uit kan?
Heb je veel plannen maar zijn er dingen die je tegenhouden of blokkeren om deze plannen ook daadwerkelijk tot uitvoer te brengen?
Heb je last van een gevoel van overweldiging of moeite met organiseren of naar je doelen toewerken? Faalangst, onzekerheid, gebrek aan steun of weet je gewoon weg niet waar je moet beginnen bij de berg aan wat je wilt in het leven?

Ik herken dit. Toen ik in het begin mijn praktijk opende was ik doodsbang, om te falen, om te durven, om zichtbaar te zijn, om dingen te verwezenlijken. Ik was eigenlijk bang voor mijn eigen kracht. Herkenbaar he?
Met name vrouwen voelen dit nu nog, een gevoel je kleiner te maken dan je zou willen, om niet op te vallen, om maar niet je hoofd boven het maaiveld uit te steken...
Maar wat moet je dan met al jouw mooie en goede ideeën? Als jouw prachtige visies op de maatschappij, de mensheid, de wereld en jouw eigen leven?


Laat je dit doodbloeden in jezelf?
Of kies je voor de vrijheid van jouw ziel?
Voor lef, voor moed, voor groots te durven dromen?

Kies je er voor jouw eigen wilde zelf, ongeconditioneerd en vrij, te volgen en te luisteren naar jouw intuïtie?
Voor vrijheid, onafhankelijkheid van geest, oftewel: jouw EIGEN weg te volgen? Het Wilde Weten in jezelf te herkennen en te volgen?


 

groot-5785.jpg
groot-5622.jpg

Wat kan dit traject jou brengen?

Mijn missie is om mensen te helpen om tot hun diepste zelf te komen, om hun innnerlijke kracht aan te boren, om hen te helpen verbinding te maken met hun ziel om zo hun unieke levenspad te kunnen bewandelen in volle glorie. Er zijn zoveel mensen die ik tegenkom zo ontzettend goed bezig, hebben prachtige ideeën en visie op onze huidige wereld - maar soms komt het er gewoon niet uit. Dus ik zou graag een beetje hulp bieden... Om helemaal volledig jezelf te kunnen zijn, je eigen ritme te vinden, jouw eigen potentieel aan te boren, je los te maken van de greep die maatschappij, ouders of omgeving op je hebben: om persoonlijke vrijheid te verwezenlijken en deze wereld, Moeder Aarde, te helpen (door je diepste zelf te zijn en je plannen te realiseren).
Dit traject biedt jou een weg om je diepste verlangens, ideeën en visies echt gestalte te geven. Ik put uit eigen ervaring als ik zeg dat ik mee ging in de mallemolen van de reguliere weg: dat wat van me verwacht werd. Ik trok dat niet. Ik had ook veel te veel eigen ideeën waar ik voor mijn gevoel iets mee moest. Waarvan ik mijn voorouders hoorden fluisteren en roepen dat ik er echt iets mee MOEST. Maar ook ik zat vol onzekerheden en blokkade's. Gaandeweg heb ik die met behulp van de helpers uit andere werelden, de natuur en andere manieren weten te elimineren. Dat kan jij ook!

Wat houdt dit traject precies in?

We gaan aan de slag met jouw innerlijke dromen en daarnaast gaan we alle blokkades opsporen die in de weg liggen tot jouw diepste zelf. We werken me organisatorische vaardigheden om zo doelgerichter te kunnen werken, maar ook zoeken we naar innerlijke rust, om deze te vinden én te behouden. Om niet over de kop te gaan. Om gewoon te mogen zijn. We gaan de perfecte balans zoeken tussen doelgerichtheid en procesgerichtheid, tussen yang en yin, tussen doen en zijn, tussen aan en uit en tussen licht en donker. In onszelf, welteverstaan. Dit legt de basis voor jouw verdere leven, alles wat je wilt kun je hiermee een aanzet geven - daarnaast verlies je jezelf niet uit het oog en weet je hoe je ook plezier kunt maken in het leven. Niet alleen maar werken, maar LEVEN!
 

groot-5633.jpg

Hoe doen we dat?

We gaan sjamanistisch te werk en tevens psychologisch te werk maar altijd op een holistische wijze. We werken aan de blokkades door te elimineren door sjamanistische extractie, door release technieken en het werken met 'eeren': spirit-dolls. We gebruiken oeroude rituelen om de zegeningen van de geesten, van jouw voorouders en helpergeesten te vragen en beter met hen te kunnen communiceren zodat ze jou kunnen ondersteunen. Wat ze tenslotte graag willen. We checken de voorouderlijnen op belemmerende patronen en we zorgen voor een goede fundering op het aardse niveau door jouw dagelijks leven onder de loep te nemen en checken op holistische gezondheid. Hoe zorg jij goed voor jezelf? Hoe geeft jouw lichaam aan dat het moe is of jouw hoofd dat het vol is? Hoe kan je spiritualiteit in je dagelijks leven of in je onderneming verweven om het zo als vast onderdeel te maken van jouw levensmissie?
Hoe zijn de elementen in jou gebalanceerd en hoe kan je die weer harmonieus met elkaar laten samenwerken als je een disbalans ontdekt hebt?
Heb je autisme of adhd of merk je dat je last hebt van een andere blokkade waarvan je dacht dat die je belemmerde op de weg naar jou ware zelf? Think again, ook daarmee valt te werken, mee om te gaan, rond te werken. Het uitgangspunt ben jij! Hoe jij werkt, hoe jouw lichaam werkt, hoe jouw hoofd werkt, hoe jij gevoelens ervaart. We gaan dit niet matchen met het gemiddelde van de bevolking of kijken wat 'normaal' is, we gaan kijken naar wie jij bent en naar jouw unieke talenten, krachten, interesses en karaktereigenschappen.


Kortom, dit gaan we ongeveer doen of komt er voorbij:


- werken met de innerlijke (energetische) elementen voor balans
- holistische gezondheid; welzijn op ieder niveau
- kleine huiselijke, en of dagelijk
s rituelen (animistisch van aard)
- rituelen voor jezelf en het zetten van intenties
- leren ontspannen, plezier maken!
- kaarsenmagie
- organiseren van doelen, leren te werken in kleinere stapjes en succeservaringen creëren
- blokkades opsporen en elimineren met ritueel en sjamanistisch werk
- samenwerken en leren luisteren naar jouw helpergidsen/geesten (uit welke traditie je ook komt)
- omgaan met heftige emoties
- grenzen zetten
- omgaan met onzekerheid en angst
-  het mobiliseren van een gemeenschap, een fijne steunende groep om je heen verzamelen/vinden
- elimineren van imposter syndrome
- je eigen leven vorm geven volgens jouw persoonlijke ritme
- voorouderlijnen opschonen
- het openen en zegenen van de weg tot je diepste zelf
- en nog veel meer wat zomaar opkomt...


 

Voor wie is het Wilde Weten-traject?

- Voor iedereen die het gevoel heeft dat er meer in zichzelf zit dan er nu uit komt
- Voor iedereen die grote plannen heeft maar zich geremd voelt
- Voor iedereen die ooit te horen kreeg zich klein te houden maar daar aan twijfelt

- voor iedereen die een onderneming heeft of wil starten
- voor ieder die zichzelf verloren is in heftige gebeurtenissen in het leven en zichzelf weer wil terugvinden
- voor ieder die merkt de balans even te zijn kwijtgeraakt en de weg naar het innerlijke weten wil terugvinden

 

groot-5413.jpg

Hoe is het traject opgebouwd?
 - een half jaar directe, persoonlijke begeleiding met wekelijks meermaals contact
- een kennismakingsgesprek en 6 sessies van ongeveer een uur, waarvan 2 in de natuur, minimaal 1 sessie per drie weken/maand
- Veel gratis informatie in de vorm van video's en pdf's die gaan over gezondheid, persoonlijk leiderschap, animisme, healing en meer
- stimulerende huiswerkopdrachten, rituelen, altaarinstructies en bezinningsmeditaties

- vrije deelname aan alle kamlanies met bijbehorende zegening of healing
- de mogelijkheid tot samenwerking en contact met andere ondernemers of 'Wilde Witten' door middel van de Belewitte Gemeenschap op Facebook! 

Hoe start ik met hetWilde Witte-traject?!

Als eerste stuur je een berichtje via het contactformulier op deze website met als onderwerp "wilde weten traject". Dan neem ik contact met je op zodat we even kunnen mailen of chatten om alvast een beetje kennis te maken. Daarna plannen we een kennismakingsgesprek in waarin we wederzijdse verwachtingen checken, zien of we met elkaar matchen, jij je goed voelt en op je gemak voelt en wat precies de reden is dat je dit traject wilt starten.
Daarna, indien je door gaat met het traject en ja! zegt tegen het Wilde Weten, maken we samen een planning, tekenen we de begeleidings-overeenkomst en kunnen we officieel van start gaan!

Ben jij klaar om de weg naar jezelf en jouw diepste kracht en weten te gaan bewandelen..?

Startdatum: in samenspraak met jou
hoeveel sessies: totaal 6 sessies van +/- 1,5
(we nemen de tijd die nodig is), waarvan 2 sessies in de natuur
tussendoor begeleiding via signal of whatsapp met input, een luisterend oor, soms huiswerk en overige begeleiding
Waar: in Haastrecht, Zuid Holland

Prijs: €852,- inclusief btw (dit kan in termijnen worden voldaan)
Het gehele traject berust op vertrouwelijkheid, jouw eigen tempo, afstemming, eerlijkheid en veiligheid.

 

groot-5324.jpg
bottom of page