top of page
FB_IMG_1538944508803.jpg

Online basiscursus "Cirkelshoedster"
(start een vrouwencirkel)
Sinds 2017 heb ik vrouwencirkels gegeven. Tegenwoordig heb ik dat gedeelte afgerond en mij volledig toegelegd op het sjamanisme en therapie geven. Ik deel graag mijn kennis over de jaren met betrekking tot het geven van groepswerk en met name vrouwenwerk, ook in het licht van mijn achtergrond als Toegepaste Psychologe met een specialisatie/ minor in Trainen.

Een plek voor vrouwen, door vrouwen, met een nadrukkelijke verbinding met de natuur en het leven: dat willen we op meer plekken in Nederland en in het buitenland. Een plek waar vrouwen kunnen samenkomen en hun vrouwelijkheid kunnen (her)ontdekken, het delen van vrouwenzaken en vrouwelijke tradities en speciale vrouwelijke sjamanistische elementen en technieken verkennen om zo in een nauwer contact, niet alleen met eigen ziel, ma
ar ook met de ander, Moeder Aarde en het leven zelf te komen staan.
 

Tijdens deze online cursus doorlopen we de basis-stappen die belangrijk zijn om te beginnen met het geven van Vrouwencirkels! Je doorloopt de cursus op een chronologische wijze, je krijgt opdrachten die je voor jezelf kunt maken waar uiteindelijk dan ook meteen een heel plan/format voor jouw hele eigen vrouwencirkel uit komt rollen! Da's mooi meegenomen!
Je krijgt tips en handvatten om zelf jouw cirkel vorm te geven, suggesties voor thema's en wat je kunt doen als er iets niet goed gaat in je cirkel en wat je in z'n geheel ongeveer kunt verwachten.
Want ve
el vrouwen willen wel vrouwencirkels geven en kunnen dit ook maar hebben last van twijfels en nood aan wat stevige handvatten op dit gebied, zodat zij dit met een goed gevoel kunnen leiden en organiseren.

Voor deze cursus put ik kennis uit mijn recente ervaring, mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog en gangbare psychologische theorie, en mijn onderzoek en kennis over sjamanisme en aanverwante onderwerpen. De cursus is niet enkel voor mensen die net beginnen maar ook voor mensen die al cirkels geven, je ziet dan hoe ik het ongeveer doe/gedaan heb en wie weet inspireert het je of geeft het inspiratie.

 

We geven aandacht aan:

- waarom vrouwencirkels
- verschillende thema's in je cirkel

- veiligheid in een groep
- aankleding en sfeer
- ruimte
- eten en drinken
- leiderschap
- omgaan met emoties
- begrenzen en bewaken van veiligheid
- verbinden en delen
- werkvormen en inhoud van jouw cirkel, wat kun je nu allemaal doen in je cirkel? Meditatie,
sjamanistische technieken, ademwerk, zang, dans, lichaamswerk, visualisatie, handwerk,
creativiteit, seizoensvieringen, rituelen en meer
- omgaan met feedback
- uitzonderlijke situaties zoals; heftige emoties, discussies, ongevraagde adviezen, etc.
- randvoorwaarden zoals tijden, prijzen, ruimtes, doelgroep, promotie van jouw cirkel, etc.

 

Nadat je de cursus hebt afgerond ontvang je een certificaat en bewijs van deelname.
 

Wanneer:
wanneer je wilt beginnen, kun je kopen en inloggen


Duur:
De cursus heeft tien lessen met tekst, fotomateriaal en
opdrachten. Als je elke dag een les zou doen ben je met ongeveer een tien dagen door deze cursus heen, maar je mag hem ook sneller maken. Als je het achter elkaar zou doen rekenen we op dat je binnen 3 dagen klaar kunt zijn met jouw plan.

Waar: Koop je cursus en log in bij de Belewitte online cursus omgeving!

Prijs: Koop deze cursus hier

 

bottom of page