top of page
slang
20210829_191407_1630312764301.png

Workshop 'Werken met de Geesten'

Op 17 juli 2022 gaan we ons in deze workshop verbinden met de 'spirits'. Dat klinkt eng maar dat is het beslist niet. In het animisme is alles bezield, alles leeft en heeft een bepaalde mate van bewustzijn. Anders misschien dan het onze, maar desalniettemin is het bewustzijn. We kunnen hiermee in contact treden om zo harmonieuzer - d.w.z.: met meer respect, overleg, verbinding, dankbaarheid -  om te gaan met de wereld om ons heen.

Je leert lichte trance technieken om dit kunnen doen, je leert over de geesten zelf en hun werelden en - misschien nog wel het meest belangrijke in dit werk: je leert jouw eigen helper-geesten kennen en we gaan een begin maken om je met hen te verbinden. Zij zijn namelijk de sleutel tot jouw leiding en leerproces in het sjamanisme.

Deze workshop wordt dit keer gegeven door serior studente Ellen van der Kleij, zij put voornamelijk uit haar eigen persoonlijke ervaring en verduidelijkt de zaken aan de hand van theorie uit het traditioneel (Siberisch) sjamanisme in de lijn van Spirit of Wolf.


 

Zo zal je een basis gegeven worden hoe je met de jouw eigen geesten en die van jouw omgeving kunt communiceren en samenleven op een harmonieuze manier.Na deze workshop kan je verder leren over de traditie van Spirit of Wolf bij het Vrouwenrad, of voor jezelf een bepaalde stroming of traditie uitkiezen om meer nuance aan te brengen in jouw sjamanistisch werk, maar dit hoeft niet per se. We blijven 'basic' werken en houden het eenvoudig.De traditie van Spirit of Wolf is niet dogmatisch, wat betekent dat ik of Ellen geen goeroes zijn of wat dan ook. We delen met veel liefde wat we weten en begeleiden je graag wanneer je vragen of twijfels hebt en je hoeft nooit dat wat ik zeg zomaar aan te nemen. We nodigen je uit om zelf te ervaren en vanuit daaruit conclusies te trekken in plaats van dat je ons blindelings volgt. Zo ga je de kracht en wijsheid in jezelf vinden i.p.v. buiten jezelf zoeken!


Entree: 45 euro, laag inkomen: 35 euro, moeilijke financiële situatie: stuur me een bericht voor andere afspraak

Datum: 17 juli 2022

Tijd: 13:00 - 17:00 uur

Waar: Studio YogaBird, Goudasfalt: Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda

Aanmelden: via mail info@hetvrouwenrad.com (verplicht)

Max.aantal deelnemers: 15 personen Min.aantal deelnemers: 5

Shamaan alles-2102-2.jpg
bottom of page