top of page

Sjamanistische Heling

Het sjamanisme draait om balans en het herstel van de balans.
Het sjamanisme is naar mijn idee bedoelt om voor dit doeleinde in te zetten, de balans te herstellen in jezelf, tussen jou en anderen en de wereld om je heen. Voor mij draai sjamanisme om te proberen zo harmonieus mogelijk met het leven om te gaan, in de breedste zin van het woord.
Om sjamanistisch te leven, erkennen we dat alles bezield is en een bewustzijn heeft, hoewel anders dan dat van ons. We erkennen daarom ook dat wij meer zijn dan enkel een lichaam van vlees en botten en dat er een ziel, geest en er niet-fysieke lichamen bestaan. Dit vind je in verschillende religieuze culturen over de gehele wereld terug, we zijn een samenhang van verschillende onderdelen en energieën die met elkaar in verbinding staan en op elkaar inwerken. We zijn een holistisch wezen, we zijn meer dan ons lichaam, meer dan ons brein. We erkennen in het sjamanisme dat er meer is dan het oog kan zien of de wetenschap (nu) kan vaststellen.

Sjamanistische heling gaat over het herstel van de balans tussen verschillende delen van onszelf. Absolute balans is niet mogelijk. Relatieve, gezonde dynamiek die balans nastreeft echter wel; een soepele, vreugdevolle dans tussen licht en donker, mannelijk/vrouwelijk, dood/leven, vasthouden/loslaten... 

IMG_20220721_015220_980.jpg

In een helingsessie kan er van alles aan bod komen, op verschillende gebieden, zoals psychische problematiek, emotionele of lichamelijke klachten. Vaak komen mensen naar mij als andere wegen niet gewerkt hebben of in combinatie met een regulier traject, en het sjamanisme als extra ondersteuning hiervan willen inzetten. Ik ben dus geen vervanging voor een dokter of psychiater, en zal je ook zeker doorverwijzen als ik vind dat dit nodig is en/of ik denk dat ik niet de juist persoon ben voor jou. Daarnaast werk ik niet met te heftige problematiek zoals kanker, zware psychische stoornissen of depressies. Ik werk bijv. wel met overmatige spanningen, vervelende aandoeningen zoals eczeem, allergieën, huidklachten, moeite met slapen, burn-out, pijnklachten en vermoeidheid. 

20200821_182051.jpg

Sjamanistische heling kijkt naar meerdere componenten in het helingsproces en kan een goede aanvulling zijn op een bestaande behandeling bij de arts of psycholoog en is volkomen veilig. Vaak bestaat een heling uit een ritueel waarin samengewerkt wordt met de helpende spirits, van mij en van jou. Vaak zijn dit voorouders, in het geval van vrouwenwerk: voormoeders.

Ik kijk in helingswerk naar een aantal dingen:

- Energieblokkade's in de levenskracht
- Psychische of emotionele oorzaken zoals oud zeer
- Balans mannelijke/vrouwelijke energie
- Blokkade's in vrouwelijke of mannelijke
- Problemen in de voormoederlijn
- 'lifters'

Wat we dan kunnen doen is:

- Energieblokkades in de levenskracht opnieuw laten doorstromen
- Oud zeer loslaten door middel van rituelen
- Balans herstellen door te richten op vrouwelijke/mannelijke energie
- Openen van de vrouwelijke kracht
- Wolf Medicijn
- Openen van de Witte Weg
- Rituelen met de geesten van de elementen
- Extractie
- Algehele reiniging van het energieveld
- Heling voormoederlijn/ helingsrituelen op afstand
- Heling verbindingen in het LevensWeb
- Koorden verbreken

 
 

groot-5667.jpg

Dit klinkt misschien zweverig maar in de praktijk is het vaak heel logisch, laagdrempelig en down-to-earth. Je krijgt ook vaak iets mee van mij, een amulet, of een oefening die je thuis kunt doen of een ander voorwerp om zelf verder te werken aan herstel.
Een sessie duurt meestal 1.5 uur, vaak vraag ik vooraf even of we kunnen mailen over wat er scheelt. Uiteraard is en blijf alles strikt vertrouwelijk. Soms doe ik wat voor jou in mijn eigen tijd, doe ik een ritueel voor jou of maak ik iets voor je om mee te werken. Dit is all-inclusive.

Heling online/op afstand 60min : € 73,50 incl. btw
Heling sessie in de praktijk 60min: € 73,50 incl. btw

Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje of bel even met me om er gewoon eens over te hebben of ik wat voor je kan betekenen.
Intakes zijn €25,00 incl. btw en mocht het zo zijn dat de prijs financieel niet haalbaar is, is er altijd overleg mogelijk en op basis van donatie iets te doen.

Geluk en voorspoed gewenst: witte wegen!

De Belewitte/ van Donselaar-Toegepaste Psychologie en Gezondheid staat ingeschreven bij het NIBIG, nummer: 730812
De Belewitte/van Donselaar -Toegepaste Psychologie is geregistreerd als zorgverlener bij de WKKGZ, nummer: 730812


 

bottom of page